website security
U bent bezoeker: 40441

Klassenfoto PWA 1968-1969 brugklas A toegevoegd

Menu


Startpagina Organisatie Waar woonde jij? Overnachtingen De school Foto album Gastenboek Brieven & Reacties Sponsoren Links De Waakvlam Nieuwsbrief Zeven Actueel
Facebook ONS Facebook PWA Twitter pagina

Nieuwsbrief


nieuwsbrief 2016 3 nieuwsbrief 2016 2 nieuwsbrief 2016 1 nieuwsbrief 2013 4 nieuwsbrief 2013 3 nieuwsbrief 2013 2 nieuwsbrief 2013 1 nieuwsbrief 2009 5 nieuwsbrief 2009 4 nieuwsbrief 2009 3 nieuwsbrief 2009 2 nieuwsbrief 2009 1

nieuwsbrief

Nieuwsbrief 3

December 2015
Lieve en beste reŁnisten!
Tijd voor een update! Allereerst willen wij jullie allen fijne feestdagen wensen, en vooral een prachtig 2016.... met uiteraard een geweldige reŁnie!

De reŁnie verdient even wat aandacht. Tot nu toe zijn er zegge en schrijve 31 aanmeldingen. Het spreekt voor zich dat de organisatie hoopt (en ook rekent!) op veel meer aanmeldingen.

Concreet: Er moeten minimaal 120 aanmeldingen (en betalingen) zijn om het festijn doorgang te laten vinden in Zeven.

Mocht het aantal aanmeldingen ONDER de 120 zijn, dan wordt voor hen, die zich hebben aangemeld en ook betaald hebben, een alternatief programma aangeboden in Nederland.

In het kort komt het erop neer dat als je je aanmeldt voor de reŁnie, je je aanmeldt voor de reŁnie in Duitsland. Je bent pas echt ingeschreven als ook je betaling binnen is. Als uiterlijke datum geldt 1 mei 2016, ook voor de betaling.

Het is dus beslist niet zo dat je kunt opteren voor een reŁnie in Nederland.

Resume: Degenen die zich opgeven voor de reŁnie in Zeven, en daar ook voor betaald hebben, krijgen een alternatief programma aangeboden in Nederland.

Een ieder die zich na 1 mei aanmeldt, komt hiervoor NIET in aanmerkingÖ

Sorry, we moeten streng zijn. Het zou maar zo de laatste keer kunnen zijn dat we elkaar in Zeven ontmoeten. En feitelijk is dat wat wij, als organisatie zijnde, het liefst willen: elkaar terug zien in Stadt ZevenÖ.

Waar smaakt een broodje negerzoen beter?

Wij realiseren ons dat dit een kostenplaatje voor ieder voor jullie met zich meebrengt. Daarom zijn wij ook hard bezig met het bedingen van de beste prijzen. Het is dus beslist niet zo dat we daar geen rekening mee houden!

Enfin, we hopen hiermee e.e.a. goed te hebben uitgelegd.

We rekenen nu op een massale aanmelding via onze website www.onspwa.nl.
Met onze allerhartelijkste groet,
Het organisatie team!
Loes, Louis, Lucia, Christian en Anne